Mulla´t i corre per l´esclerosi múltiple 2014

El Circuit de Barcelona-Catalunya torna a convertir-se, diumenge 27 d’abril, en l’important escenari de la XIV edició de la cursa solidaria “Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple”, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple i l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, amb el suport de l’Ajuntament de Montmeló, el Diari Sport, el Circuit de Catalunya i la Federació Catalana d’Atletisme.

Des de l’any 2001, el Circuit de Barcelona-Catalunya, acull la cursa solidaria “Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple”, prova destinada a la recaptació de fons per a les persones que pateixen aquesta malaltia, en l’actualitat més de 7.000 a Catalunya.

El gran repte per aquesta edició per part dels organitzadors, la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) és superar la participació de la darrera edició, amb més de 2.000 corredors inscrits entre les diferents curses disputades i la presència aproximada d’unes 9.000 persones que es van desplaçar fins el Circuit per gaudir d’una jornada esportiva, familiar, lúdica i, el més important, solidaria.

El Mulla’t i Corre és una jornada tant esportiva com festiva i familiar. Al llarg del matí hi ha programades activitats lúdiques com globus aerostàtic, un rocòdrom, camp de futbet i basquet, a més de les diferents curses que es disputaran i que s’iniciaran a les 9’30 hores amb els 10 km.

La participació en aquesta jornada atlètica és apta per tots els públics, permet participar-hi a petits i grans amb distàncies diferents o tots junts. L’import de les inscripcions es destina a la Fundació per l’Esclerosi Múltiple. El preu és de 12€ adults i 6€ categories infantils, el mateix dia de la cursa 15€ els adults i 8€ infantils. Les inscripcions es poden realitzar a través de la web www.mitjaterrassa.org

 

 

Programa previst:

09.30 hores: 10 km

11.00 hores: 5 km.

11.45 hores: 1 milla adult

12.00 hores: 1 milla infantil

12.30 hores: cursa patins

 

 

 

 

Aquesta catorzena edició de la cursa solidaria “Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple” està apadrinada pel mag Lari, l’atleta Meritxell Calduch, l’actor Àngel Ripeu i el periodista esportiu Àlex Castells.

La Fundació Esclerosi Múltiple, que celebra el seu 25è aniversari, és una entitat que treballa amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’esclerosi múltiple.

 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA