L’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa porta obsequis de reis als residents de Triginta i Casa Marqués

Aprofitant la jornada de reis i els ja tradicionals actes previs a la Mitja Marató de Terrassa, membres de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) van visitar la residència Triginta i la Casa Marqués, un any més, per convertir-se en els Reis Mags de la Mitja.

Un cop més, la Mitja Terrassa va portar obsequis, relacionats amb l’entitat egarenca, als residents d’aquesta residència per celebrar la jornada dels Reis Mags. Des de fa anys, i amb motiu de la col·laboració iniciada entre l’AEMMT i MútuaTerrassa, aquesta visita a Triginta ha estat un dels actes habituals previs a la celebració de la Mitja Terrassa i la Cursa Popular Santi Centelles (5km).

L’AEMMT, des del seu punt de vista més solidari, vol acompanyar, en aquestes dates tan especials, a les persones que per diferents motius es troben fora de la seva llar per celebrar aquesta jornada.

La Llar Residència Triginta, situada al centre de la ciutat, forma part de l’àrea sociosanitària de Terrassa. Pel que fa a laa casa Marqués, també és una residència de Salut Mental que pertany al grup MútuaTerrassa, situada al cor de la ciutat, a tocar del Parc Vallparadis, a prop del comerç i la cultural de la ciutat així com de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.