Dimecres dia 13 de novembre l’alcalde de Terrassa Jordi Ballart va rebre’ns a l’Ajuntament de la nostra ciutat amb l’objectiu que li presentéssim les novetats que incorpora aquest any La Mitja Marató de Terrassa. Després de mantenir una conversa distesa amb l’alcalde, el President de l’entitat, el Sr. David Otero, i el…

Dimecres dia 13 de novembre l’alcalde de Terrassa Jordi Ballart va rebre’ns a l’Ajuntament de la nostra ciutat amb l’objectiu que li presentéssim les novetats que incorpora aquest any La Mitja Marató de Terrassa.

Després de mantenir una conversa distesa amb l’alcalde, el President de l’entitat, el Sr. David Otero, i el mateix alcalde, van presentar la cursa davant els mitjans de comunicació. Durant l’esdeveniment es va desvetllar la imatge del cartell de la Mitja Marató de Terrassa 2020, dissenyat per Jordi Canyameres, així com la proposta de samarreta tècnica que s’oferirà a tots els inscrits, i que ha estat especialment dissenyada per aquesta Mitja i també per a la cursa Santi Centelles.

Presentació Mitja Terrassa 2020
Presentació Mitja Terrassa 2020, David Otero mostra la samarreta d’aquesta edició a l’Alcalde Jordi Ballart

 

Podeu veure la noticia de Canal Terrassa: