A poc més d’una setmana per a la seva disputa, la Cursa “Eva – Diari Sport” s’acosta a les 1.500 persones inscrites.

A poc més d’una setmana per a la seva disputa, la Cursa “Eva – Diari Sport” s’acosta a les 1.500 persones inscrites.

Després d’una situació complicada a causa de la Covid-19 que ens ha obligat a suspendre la majoria d’esdeveniments esportius, tornem a celebrar una cursa presencial, sempre respectant les mesures de seguretat establertes per garantir la màxima prevenció possible. El diumenge 3 d’octubre celebrem una nova edició de la cursa de les Dones Terrassa, la cursa “Eva – Diari Sport”.

Aquesta setena edició que estem a punt de celebrar, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT), presentarà algunes novetats motivades per la situació actual. La sortida i l’arribada s’organitzaran de tal manera que s’evitin les concentracions i es mantinguin les distàncies de seguretat. La sortida es farà de manera esglaonada amb el sistema de calaixos/grups. En els calaixos de sortida es mantindrà la distància d’1,5 m entre els participants.

Una altra de les novetats és la inclusió de la categoria masculina. Les mesures de seguretat des de l’inici d’aquesta pandèmia, març de 2020, ha limitat l’organització de curses atlètiques. Per l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, significa la tornada de forma presencial a la competició, motiu pel qual, es convida a la participació masculina a competir. Cada categoria, femenina i masculina, tindrà la seva classificació pròpia.

La cursa Eva – Diari Sport, de 5 km, tancarà inscripcions el dia anterior a la seva disputa, el 2 d’octubre. De la mateixa forma, i com es caracteritza l’AEMMT, cal ressaltar el caràcter solidari, gràcies a la col·laboració i suport de la Fundació La Caixa, es farà una donació a Oncolliga Terrassa, entitat que té per finalitat l’atenció psico-social a la persona diagnosticada d’una malaltia oncològica i a la seva família durant tot el procés d’aquesta, alhora que du a terme activitats de divulgació, prevenció i rehabilitació.

L’AEMMT va presentar oficialment aquesta setena edició de la Cursa de les Dones, ahir dijous 23 de setembre de 2021 a la Masia Freixa de Terrassa.

 

LES DADES:
Cursa; Eva-Diari Sport
7a edició Cursa de les Dones Terrassa
Cursa solidària amb la Fundació Oncolliga
Organitzador: Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Data: 3 d’octubre de 2021
Hora: 10 hores
Lloc: Parc dels Catalans (Terrassa)