L’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) celebra els darrers actes vinculats amb la vintena edició Mitja Marató Terrassa, celebrada el passat 27 de gener, amb la celebració del dinar de patrocinadors i la paella dels voluntaris.

L’Hotel Don Cándido de Terrassa va ser el punt de trobada per celebrar el “dinar de patrocinadors” , organitzat per l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT), amb l’objectiu d’agrair personalment el suport rebut per part d’entitats, empreses i autoritats. Una seixantena de persones van participar en aquest dinar on es va poder visionar imatges de la darrera edició de la Mitja celebrada, així com de la catorzena cursa popular Santi Centelles (5 km).

Abans d’iniciar aquest habitual “dinar de patrocinadors” , el vicepresident de l’AEMMT, Sr. Rafel Morillo, es va dirigir als assistents per agrair la presència i la seva important col·laboració amb la prova en si, “sense vosaltres no seríem capaços de desenvolupar aquest projecte” . Morillo va repassar les novetats que ha presentat aquesta vintena Mitja Marató “hem arribat a un acord amb el Consell Esportiu pel tema de voluntaris, hem dut a terme, a través d’una acció amb Coca Cola, un tema de sostenibilitat – medi ambient. Una cursa solidària, amb la innovació que s’ha presentat en aquesta edició celebrada, “la Mitja Marató Virtual”, gràcies a CaixaBank que ha permés col·laborar amb la Fundació AVAN en la consecució de programes per persones que han patit un Ictus i que necessiten unes teràpies adequades per la seva recuperació” . Afegint, “tot i més és gràcies a vosaltres. El secret de l’èxit és la constància en el propòsit. Tenim propòsits i la constància sou vosaltres”.

Després del dinar en si, abans dels parlaments, el Sr. Pere Carneado, Dtor. Área de Negocio del Vallès Occidental Terrassa de CaixaBank i el president de l’AEMMT, Sr. David Otero van fer entrega del xec bancari, per import de 5.000 euros, a la presidenta d’AVAN, Sra. Cristina Urriza.

Carneado va mostrar la seva satisfacció per la resposta rebuda per aconseguir aquesta fita de la “Mitja Marató Virtual”, “hem superat les quatre etapes que formaven aquesta Mitja Virtual assolint l’objectiu marcat i la consecució d’aquest import tan important per AVAN gràcies a la participació, a través de les xarxes socials, de molta gent. Nosaltres tenim un compromís social”.

El president de l’Associació Mitja Marató Terrassa, David Otero, després de l’entrega dels reconeixements als assistents, es va dirigir als presents per agrair-los la seva col·laboració.

“Aquesta edició hem tingut un 54% més d’inscrits. Us vull agrair a tots vosaltres el vostre interès i suport. És un servei per a la ciutat. Gràcies a tots vosaltres, a tots”.

El torn de parlaments el va tancar la Sra. Eva Candela, Regidora d’esports de l’Ajuntament de Terrassa qui va reconèixer la tasca realitzada per la Mitja Marató, destacant una gran exposició en la qual es feia un recorregut pels 20 anys d’història de la Mitja Marató Terrassa.

“La Mitja és de tots els terrassencs”. Agraint la presencia a tots els assistents i posant el punt final a aquest “dinar de patrocinadors”.

L’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa també ha celebrat aquest cap de setmana la tradicional “paella de voluntaris”, acte que vol agrair la important aportació dels voluntaris de la Mitja en el transcurs de la prova.

Més de 200 persones es van donar cita en el casal cívic Sant Pere Nord amb la presència del president de la Mitja Marató que va voler agrair personalment a aquest col·lectiu la seva valuosa participació en la celebració, en aquest cas, de la XX Mitja Marató Terrassa i la catorzena cursa popular Santi Centelles.