Ja fa quatre anys que l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa organitza conjuntament amb l’AE. Blancafort i l’Ajuntament de la ciutat, aquesta prova del calendari de Mitges Maratons i curses de 5 km. Aquesta cursa es durà a terme diumenge dia 31 de març a les 9:30 del matí. Les inscripcions estan…

Ja fa quatre anys que l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa organitza conjuntament amb l’AE. Blancafort i l’Ajuntament de la ciutat, aquesta prova del calendari de Mitges Maratons i curses de 5 km.

Aquesta cursa es durà a terme diumenge dia 31 de març a les 9:30 del matí.

Les inscripcions estan obertes fins arribar als 300 inscrits o el 29 de març a la web de Mitja Blancafort.

Podeu veure la fitxa de la cursa en aquest enllaç: https://www.mitjaterrassa.org/curses/mitja-marato-blancafort/