L’actual situació per la qual estem travessant, la pandèmia declarada de la covid-19 el passat mes de març, ens ha obligat a variar molts dels nostres hàbits. De la mateixa forma que d’altres entitats s’han vist afectades per aquesta situació, l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) es va veure obligada a suspendre…

L’actual situació per la qual estem travessant, la pandèmia declarada de la covid-19 el passat mes de març, ens ha obligat a variar molts dels nostres hàbits. De la mateixa forma que d’altres entitats s’han vist afectades per aquesta situació, l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) es va veure obligada a suspendre les curses i actes programats.

Aquest nou any 2021, l’AEMMT s’adapta a la situació actual per poder mantenir el seu principal objectiu: ESPORT-SALUT-CIUTAT, i ho fa organitzant una edició especial de la Mitja Marató i la Cursa Popular Santi Centelles que es duran a terme de forma virtual.

L’AEMMT està ultimant els preparatius d’aquestes curses, en principi se celebraran a partir de la segona quinzena del mes de febrer, en els pròxims dies comunicarem els detalls i funcionament d’aquestes curses virtuals que pretenen incentivar la participació ciutadana a la pràctica esportiva d’una forma reglada, controlada i segura com requereix la situació actual.